K72A1381 fixad.jpg
"Nadine fotograferade mig och min dotter en underbar höstdag i Hagaparken. Vilken fantastisk fotostund det var. Nadine hade ett otroligt tålamod, vilket behövs när man fotar en busig treåring. Men det allra bästa var att hon fångade så många naturliga och vackra ögonblick mellan mig och min dotter, sådant som kan vara svårt att fånga på bild. Nadine såg till att vi kände oss bekväma med att bli fotograferade vilket säkert var en av anledningarna till att fotona blev så bra. Hon ska absolut få fota oss mer i framtiden!"
 

HUR GÅR DET TILL?

Hej & Välkomna, vad kul att just ni har hittat hit! 
Oavsett om ni är på utkik efter fotograf för att föreviga ert barn eller kanske för hela er familj, så hoppas jag att ni ska hitta något här som passar just er! Jag fotograferar barn i alla åldrar och brinner för att fotografera lekfulla bilder i vackra miljöer utomhus!

Så hur går det nu till?
Skicka en bokningsförfrågan via bokningsformuläret längst ned på denna sida. Jag svarar inom 1-2 arbetsdagar med förslag på några lediga datum om det finns tillgängligt. När vi hittat en tid som passar så bokar vi in er fotografering! Vi hörs av i god tid innan fotograferingen och går igenom eventuella önskemål samt val av plats. Under fotograferingen ger jag enkla och naturliga direktiv så det blir en rolig stund för er och era barn.

Hur gör vi om det blir dåligt väder?
Om möjligt så bokar vi om fotograferingen. Om detta inte är möjligt så har jag ett flertal fina reservplatser som är under tak.

Efter fotograferingen
Efter fotograferingen får ni er faktura på mail med 30 dagars betalningsvillkor. Ca 7 dagar efter fotograferingen levereras samtliga högupplösta & redigerade bilder till ett webbgalleri för fri nedladdning.  Ni har nu fina bilder som kan ge er fina minnen för resten av livet!

namnlöst (1 av 1)-2 (kopia).jpg
"Nadine fotograferte vår sønn Oliver da han var ett år gammel. Hur var svaert profesjonell og hadde en klar visjon for hvordan bildene skulle bli. Det er ikke enkelt å fotografere en rastløs ettåring, men Nadine fikk frem det beste i vår lille gutt! Resultatet ble nydelige bilder med stor variasjon. Vi kan anbefale henne på det varmeste og kommer til å benytte henne igjen i fremtiden!"
 
 

MINA BARN & FAMILJPAKET

SIMPLE

60 minuters fotografering
20 stycken redigerade och högupplösta bilder samlade i et onlinegalleri för fri nedladdning.

2900kr inkl moms
 

DELUXE

90 minuters fotografering
40 stycken redigerade och högupplösta bilder samlade i et onlinegalleri för fri nedladdning.

3500kr inkl moms

K72A1498.jpg

BOKNINGSFÖRFRÅGAN

Vad roligt att ni är intresserade av att boka mig! Fyll i formuläret nedan så återkommer jag så snart som möjligt!