Info & Pris.jpg

"Nadine var professionell och väl förberedd redan från första mötet. Hon kom med förslag och idéer som förbättrade vår upplevelse, och hon var full av goda råd som hjälpte oss mycket inför vår stora dag. Med en gedigen provfotografering fick vi en inblick i hennes fantastiska förmåga att förmedla känsla och stämning. 
Hon var med oss i princip hela vår bröllopsdag. Vi ville ha någon som kunde, utöver att ta porträttbilder, fånga alla dagens fina små ögonblick. Och det gjorde hon verkligen. Vi tog med henne ut i skogen, in på hotellet, ut i trädgården, och runt, runt, runt i festlokalen. Trots sin konstanta närvaro märktes hon knappt av, men beviset finns där i bilderna. Med glädje, humor och omtänksamhet förgyllde hon vår dag, och hjälpte oss att bevara minnen för livet. Vi rekommenderar henne varmt!"

remsa med bilder.jpg

Välkomna och stort grattis till ert kommande bröllop, vad roligt att just ni har hittat hit. Oavsett om ni är i startgroparna eller i slutspurten i planeringen inför ert kommande bröllop så är ni hjärtligt välkomna hit och jag hoppas att ni hittar något som kan passa just era drömmar och visioner inför er stora dag. Mitt mål med att fotografera ert bröllop är att fånga alla ögonblick, stora som små, sådant som ni själva lägger märke till men även sådant som ni lätt kan missa under en dag med ett hav av intryck. Jag hoppas ge er minnen för livet och bilder som väcker känslor flera år efter er första bröllopsdag. 

SÅ HUR GÅR DET DÅ TILL?

Skicka en bokningsförfrågan via Bokningsförmuläret längst ned på denna sida. Var gärna så utförliga som möjligt i er förfrågan så jag får en så tydlig bild som möjligt av vilka ni är och vad era visioner är för ert bröllop! 

Om jag är ledig så bokar vi in ett möte antingen över telefon/facetime eller ses på en fika där jag får möjligheten att få en tydligare bild av vilka ni är och vad ni önskar till just ert bröllop och ni kan ställa de frågor som ni har för stunden. Om jag är rätt fotograf för er och ni vill gå vidare med en bokning så bokar jag in er och ni får ett avtal samt en bokningsfaktura på 20% av ert paket. Några månader innan ert bröllop bokar vi in och gör en provfotografering* där ni får chansen att bli varma i kläderna inför bröllopsdagen, om möjligt gör vi denna provfotografering där vi ska fota era bröllopsporträtt på bröllopsdagen. 

ER BRÖLLOPSDAG ÄR HÄR!

Och jag fångar alla fina ögonblick och stunder under dagen. Jag levererar samtliga bearbetade bilder så snart som 30 dagar efter ert bröllop! Bilderna levereras till er via ett onlinegalleri för fri nedladdning eller i ett exklusivt paket som innehåller 5 tryckta kopior (10x15) samt alla bilder samlade på ett fint USB minne. 

Prislista.jpg
1 December 2018 Rebecka & Henrik - Fotograf Nadine Rebecca 39.jpg

3 h

I det här paketet ingår tre timmars sammanhängande fotografering samt ca100 stycken högupplösta redigerade digitala bilder. Det ingår även ett planeringsmöte samt en provfotografering* som vi gör innan bröllopet där tjugo stycken högupplösta bilder ingår. Bilderna levereras samlade i ett onlinegalleri för fri nedladdning.
(Detta paket går endast att boka i Stockholms län)

9900kr inkl. moms

1 December 2018 Rebecka & Henrik - Fotograf Nadine Rebecca 72 liten.jpg

5 h

I det här paketet ingår fem timmars sammanhängande fotografering samt ca 200 stycken högupplösta redigerade digitala bilder. Det ingår även ett planeringsmöte samt en provfotografering* som vi gör innan bröllopet där tjugo stycken högupplösta bilder ingår. Bilderna levereras samlade i ett onlinegalleri för fri nedladdning.

13900kr inkl. moms

180818 Sandra & Daniel - Fotograf Nadine Rebecca 35.jpg

8 h

I det här paketet ingår åtta timmars sammanhängande fotografering. Det ingår även ett planeringsmöte samt en provfotografering* som vi gör innan bröllopet där tjugo stycken högupplösta bilder ingår. Det här paketet innehåller upp till 300 stycken högupplösta redigerade digitala bilder samlade på ett fint USB-minne samt onlinegalleri för fri nedladdning.

17900kr inkl. moms

180818 Sandra & Daniel - Fotograf Nadine Rebecca 23.jpg

11 h

I det här paketet ingår elva timmars sammanhängande fotografering. Det ingår även ett planeringsmöte samt en provfotografering* som vi gör innan bröllopet där tjugo stycken högupplösta bilder ingår. Det här paketet innehåller upp till 500 stycken högupplösta redigerade digitala bilder samlade på ett fint USB-minne samt onlinegalleri för fri nedladdning.

21900kr inkl. moms

22 September 2018 Therese & Niklas Italien Fotograf Nadine Rebecca 18 2.jpg

Planerar ni ett äventyr?

Jag älskar att resa och se nya platser & miljöer och fotograferar även gärna bröllop utanför Sverige. Planerar ni att gifta er utomlands? Hör gärna av er så berättar jag mer!

Från 21900 inkl. moms exkl. rese & boendekostnader

 

*Provfotografering erbjuds endast inom Stockholm eller efter överenskommelse.
Obs! Vid bokningar utanför centrala Stockholm kan en reseersättning på 52kr/mil samt ersättning för boende tillkomma.