Emma

"Vi har tatt ettårsbilder og familiebilder sammen med Nadine. Hun er virkelig en flink fotograf, og klarte å få det beste ut av både store og små. Hun har en egen evne til å velge fine settinger slik at bildene blir vakre. Hun kan anbefales på det varmeste!"


Familjen Malmberg/Turunen

"Jag och mina syskon lät fotografera våra sex stycken barn. Nadine hade valt Stadshusets utemiljö som fotograferingsplats, vilket blev jättefint. Hon använde miljön och ljuset där på ett proffsigt sätt och resultatet blev mycket lyckat! Nadines sätt med barnen var fint och lugnt, och hon fick dem att posera på ett naturligt sätt. Jag och mina syskon är supernöjda med fotona och jag kan varmt rekommendera Nadine som fotograf! "


REBECKA & TOBIAS 

"Nadine Pettersson kan vi verkligen rekommendera varmt som bröllopsfotograf. Vi gifte oss våren 2015 i en kyrka. Nadine var diskret och störde ingenting men på något vis var hon ändå överallt och tog bilder ur varierande perspektiv och vinklar. Nadine lyckades fånga alla viktiga, fantastiska ögonblick och framträdanden i kyrkan. Hon lyckades även fånga glädjen och stämningen och de små ögonblicken som vi inte såg. Efter vigseln så fotograferades vi ihop med brudtärnor och bestmen. Här hade Nadine flera olika idéer och koncept som hon testade. Vissa lite udda, andra lite roliga och de flesta romantiska. Dessa bilder blev otroligt fina! Även efteråt på festen tog hon några bilder, även där med bra fantasi och kreativitet. Hon är även väldigt duktig på att redigera bilderna, ta fram rätt ljus, lyfta fram vissa färger och toner. För att sammanfatta; En allsidig, kreativ och duktig fotograf med ett gott öga och talang för att fånga stämningen! Vi är så glada att hon förevigade våran dag!"


Mikaela & Joni

"Nadine är en super duktig fotograf! Hon får en att känna sig avslappnad och ger bra direktiv under hela fotograferingen. Vi är supernöjda med Nadine som fotograf och bilderna blev helt fantastiska! Nadine gav oss verkligen minnen för livet."

 


Oliver

"Nadine fotograferte vår sønn Oliver da han var ett år gammel. Hur var svaert profesjonell og hadde en klar visjon for hvordan bildene skulle bli. Det er ikke enkelt å fotografere en rastløs ettåring, men Nadine fikk frem det beste i vår lille gutt! Resultatet ble nydelige bilder med stor variasjon. Vi kan anbefale henne på det varmeste og kommer til å benytte henne igjen i fremtiden!"


Nicole & Kristoffer

"Det var en rolig dag tillsammans med Nadine när vi fotograferade. Ingen av oss hade tidigare stått framför kameran och var lite smånervösa inför det, men nervositeten stillades snabbt tack vare Nadines proffsiga bemötande och tydliga idéer kring fotograferingen. Resultatet av fotograferingen är helt fantastiskt! Vi är så otroligt nöjda och glada över de fina bilderna som vi kommer glädjas åt och minnas resten av livet!"

 


Sara & David

"Engagerad och professionell fotograf som fick oss att känna oss bekväma och delaktiga. Vi fick vara med mycket själva och bestämma hur vi ville ha det och om vi saknade något. Nadine gav bra och positiv feedback under tiden och uppmanade oss med nya direktiv och korrigeringar. Vi är otroligt nöjda med vår fotografering och skulle gärna möta Nadine för att ta fler kort. Det bästa av allt med fotograferingen var att vi fick vara precis som vi är och inget kändes konstlat eller obekvämt."

 


Riina & Marine

"Nadine fotograferade mig och min dotter en underbar höstdag i Hagaparken. Vilken fantastisk fotostund det var. Nadine hade ett otroligt tålamod, vilket behövs när man fotar en busig treåring. Men det allra bästa var att hon fångade så många naturliga och vackra ögonblick mellan mig och min dotter, sådant som kan vara svårt att fånga på bild. Nadine såg till att vi kände oss bekväma med att bli fotograferade vilket säkert var en av anledningarna till att fotona blev så bra. Hon ska absolut få fota oss mer i framtiden!"


CAROLINE

"Att bli fotad av Nadine var jättekul och jag kände mig väldigt avslappnad med henne som fotograf. Hon gav mig olika instruktioner som jag kunde följa men jag fick också chans att utforska själv och komma med ideér. Vi tog bilder i olika miljöer och jag blev mycket nöjd över det färdiga resultatet."


Matilda

"Jag blev jätteinspirerad av att bli fotad av Nadine som genom ord och rörelser gav mig ideér till hur jag kunde posera med en avslappnad känsla i kroppen. Hennes naturliga öga för att hitta intressanta miljöer är värt att nämna. Bilderna blev varierande och uttrycksfulla."


familjen malmberg/turunen

"Våra tjejer fotades av Nadine i Gamla stan. Det var väldigt avslappnat och hon lyckades verkligen fånga ögonblicken. Vi är supernöjda!" 


caroline

"Nadine och jag ägnade ett par timmar i våras åt att ta både dansbilder och porträttbilder till min hemsida. Nadine är superduktig, professionell och noggrann. Hon är dessutom kreativ och ärlig. Hon gjorde det väldigt enkelt för mig under fotograferingen genom att ge förslag och coacha mig. Fotograferingen var rolig och jag är väldigt nöjd med bilderna! Nadine var också väldigt snabb och hjälpsam när jag hade önskemål om redigering. Jag rekommenderar henne varmt!"


Helen

"I mitt möte med Nadine under vår fotografering i våras fick jag ett väldigt bra bemötande. Nadine är lyhörd och mån om den hon fotograferar och jag kände mig trygg framför hennes kamera. Tillsammans bollade vi idéer för att på så vis få ut det bästa av fototillfället. Jag är väldigt nöjd med fotografierna vi tog som jag kommer använda i min dansportfolio." 


PALOMA DANcecompany

"Nadine Pettersson fotograferade oss under vår föreställning Rör inte min syster våren 2015. Nadine lyssnade till våra ideer och önskemål och tog dem och gjorde dem verkliga. Samtidigt som hon gjorde det bättre än vad vi hade kunnat drömma om. Nadine har verkligen ett öga för rörelse och bild och har en förmåga att fånga de starka och naturliga ögonblicken. Hon är lätt att ha att göra med, professionell och kreativ i sitt fotograferande och bemötande. Hela processen gick väldigt smidigt och vi älskade att samarbeta med henne. Och kommer absolut att kontakta henne igen om det dyker upp något fler fototillfälle."