K72A8444.jpg

   

   

"Nadine var professionell och väl förberedd redan från första mötet. Hon kom med förslag och idéer som förbättrade vår upplevelse, och hon var full av goda råd som hjälpte oss mycket inför vår stora dag. Med en gedigen provfotografering fick vi en inblick i hennes fantastiska förmåga att förmedla känsla och stämning. 
Hon var med oss i princip hela vår bröllopsdag. Vi ville ha någon som kunde, utöver att ta porträttbilder, fånga alla dagens fina små ögonblick. Och det gjorde hon verkligen.
Vi tog med henne ut i skogen, in på hotellet, ut i trädgården, och runt, runt, runt i festlokalen. Trots sin konstanta närvaro märktes hon knappt av, men beviset finns där i bilderna. 
Med glädje, humor och omtänksamhet förgyllde hon vår dag, och hjälpte oss att bevara minnen för livet. Vi rekommenderar henne varmt!"

HUR GÅR DET TILL?

Välkomna och stort grattis till ert kommande bröllop, vad roligt att just ni har hittat hit. Oavsett om ni är i startgroparna eller i slutspurten i planeringen inför ert kommande bröllop så är ni hjärtligt välkomna hit och jag hoppas att ni hittar något som kan passa just era drömmar och visioner inför er stora dag. Mitt mål med att fotografera ert bröllop är att fånga alla ögonblick, stora som små, sådant som ni själva lägger märke till men även sådant som ni lätt kan missa under en dag med ett hav av intryck. Jag hoppas ge er minnen för livet och bilder som väcker känslor flera år efter er första bröllopsdag. 

Så hur går det då till?

Skicka en bokningsförfrågan via Bokningsförmuläret längst ned på denna sida. Var gärna så utförliga som möjligt i er förfrågan så jag får en så utförlig bild som möjligt av vilka ni är och vad era visioner är för ert bröllop! 

Om jag är ledig så bokar vi in ett möte antingen över telefon eller ses på en fika där ni får möjligheten att fråga mig frågor och jag får lära känna er lite bättre! Därefter bokar jag in er och ni får ett paket hem med avtal samt en bokningsfaktura på 20% av ert paket.

Er bröllopsdag är här!

Och jag fångar alla fina ögonblick och stunder under dagen. Jag levererar samtliga bearbetade bilder så snart som 30 dagar efter ert bröllop! Därefter levereras bilderna till er via ett onlinegalleri för fri nedladdning eller på ett fint usb minne.

Nedan finner ni mina bröllopspaket. Om ni har några funderingar eller andra önskemål är ni hjärtligt välkomna att höra av er till mig.

namnlöst (1 av 1)-22.jpg

MINA BRÖLLOPSPAKET

BRONSPAKETET

I det här paketet ingår det ett planeringsmöte samt provfotografering inför bröllopet där tjugo stycken högupplösta bilder ingår. Här ingår även en porträttfotografering som vi gör innan eller efter vigseln. Jag följer er under vigseln och fångar era viktigaste ögonblick och de första stegen ni tar som gifta. I det här paketet ingår tre timmars fotografering samt ungefär 100 stycken högupplösta digitala bilder. Bilderna levereras samlade i ett onlinegalleri för fri nedladdning.

7900kr inkl. moms

 

SILVERPAKETET

I det här paketet ingår det ett planeringsmöte samt provfotografering inför bröllopet där tjugo stycken högupplösta bilder ingår. I silverpaketet ingår fem timmars sammanhängande fotograferingstid där ni själv väljer när ni vill att jag ska närvara. Det här paketet innehåller upp till 200 stycken högupplösta digitala bilder samlade i ett onlinegalleri för fri nedladdning.

11900kr inkl. moms

 

GULDPAKETET

I det här paketet ingår det ett planeringsmöte samt provfotografering inför bröllopet där tjugo stycken högupplösta bilder ingår. I guldpaketet ingår åtta timmars sammanhängande fotograferingstid där ni själv väljer när ni vill att jag ska närvara. Det här paketet innehåller upp till 300 stycken högupplösta digitala bilder samlade på ett fint USB-minne samt onlinegalleri för fri nedladdning. 

17900kr inkl. moms

 

DIAMANTPAKETET

I det här paketet ingår det ett planeringsmöte samt provfotografering inför bröllopet där tjugo stycken högupplösta bilder ingår. Det här paketet är en heldag och innehåller elva timmars sammanhängande fotograferingstid där ni själv väljer när ni vill att jag ska närvara. Det här paketet innehåller upp till 500 stycken högupplösta digitala bilder samlade på ett fint USB-minne samt onlinegalleri för fri nedladdning. 

20900kr inkl. moms

 

Obs! Vid bokningar utanför centrala Stockholm kan en reseersättning på 52kr/mil tillkomma. 

BOKNINGSFÖRFRÅGAN

Vad roligt att ni är intresserade av att boka mig! Fyll i formuläret nedan så återkommer jag så snart som möjligt!